CAMERABEVEILIGING

Een camerasysteem hangt sterk af van uw persoonlijke wensen. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij systemen aan op basis van IP camera’s volgens uw budget en wensen. Van een algemeen overzicht tot een haarscherp detail. Camera’s tussen 4 en 8 MP zijn tegenwoordig standaard, met ingebouwde IR verlichting of 24/7 kleurbeeld. Hoge resolutie camera’s tot zelfs 16 MP behoren ook tot de mogelijkheden.

Hiervoor werken wij meestal met een aantal vaste modellen zoals EXIR bullet en dome camera’s, camera’s met een 180° of 360° graden-zicht, zelfs speeddome camera’s tot 8MP beweegbaar vanop afstand via uw smartphone. Wij werken met gekende merken zoals Avigilon, Hikvision, Camect, enz,… Dit zowel voor binnen als buiten, voor bewaking overdag als ’s nachts.

De opname van deze camera’s gebeurt via een digitale recorder, van compacte standalone-systemen tot uitgebreide netwerkservers. Een veilige lokale opslag van beelden of een beveiligde back-up in de Cloud zijn mogelijk. Camera’s met interne SD kaart en een volledige beveiligde opname in de Cloud zijn ook mogelijk.

Aan de hand van een gebruiksvriendelijk softwarepakket kunt u de camera’s beheren en bekijken, zowel lokaal als op afstand. De recorders slaan de beelden op in het geheugen terwijl het efficiënt de bandbreedte en opslagruimte beheert.