TOEGANGSCONTROLE

Met een toegangscontrolesysteem kunt u eenvoudig beheren en controleren wie toegang heeft tot uw woning of bedrijf. U bepaalt zelf wie waar kan binnenkomen en op welk moment. De mogelijkheden zijn uiteenlopend.

Met een toegangscontrolesysteem kunnen toegangsdeuren, poorten, slagbomen en andere ingangen beveiligd worden.  Het registreren kan op diverse manieren aan de hand van codeklavieren, badges, ID-kaarten, tokens, smartcredentials op uw gsm, ANPR camera, QR code

Wij werken vrijwel uitsluitend met het merk PAXTON en integratiepartners zoals INTOACCESS.

Voor kleinere oplossingen zit toegangscontrole ook in ons Ksenia alarmsysteem ingebouwd.

Videofonie
U wenst graag te zien wanneer iemand aan uw voordeur aanbelt, zelfs als u er niet bent ? Dat kan zeker, wij bieden hiervoor videofoonsystemen aan met rechtstreekse integratie op uw smartphone.

Via een scherm binnen in de woning of het bedrijf, kunt u steeds het beeld van uw voordeur, poort of hekken bekijken en kunt u opnemen wanneer iemand aanbelt. Via de app kunt u op uw smartphone de persoon aan de deur zien en spreken, zelfs uw poort of hekken vanop afstand openen is geen probleem.

We werken hiervoor met systemen van Hikvision, Paxton, 2N, Avigilon…

Dit zowel in 2-draadsbekabeling ter vervanging van de klassieke deurbel als in een IP-uitvoering met een volledig aan te passen display voor net die extra uitstraling.