TERREINBEWAKING

U kunt bij ons terecht voor het tijdelijk bewaken van bouwwerven, parkings, loodsen, evenementen,… Wij beschikken hiervoor over een toestel dat camerabewaking combineert met detectie van personen, voertuigen, dieren, enz,…  Indien gewenst kunt u zelfs heel concreet een bericht krijgen wanneer het systeem bijvoorbeeld een bestelwagen van een gekend postbedrijf heeft gedetecteerd, de mogelijkheden zijn hierbij vrij uitgebreid.

Onze Smarteye werkt met de laatste nieuwe geavanceerde camera’s met ingebouwde IR verlichting tot zelfs 400 m en met 24/7 kleurbeeld voor een gedetailleerd beeld, zelfs ’s nachts. Het plaatsen van extra verlichting, zoals bouwlampen is hierdoor niet nodig. Zo kan er flink bespaard worden op de energiekosten en wordt eventuele lichtoverlast van dergelijke lampen voorkomen.

Alarmsysteem
Via het ingebouwde Ksenia alarmsysteem kunt u volledig via een beveiligde verbinding uw toestel op de werf of op uw evenement beheren. Aanpassen of bijmaken van gebruikers, bekijken van historiek, sturen van uitgangen voor verlichting, hekken, poort,… Het systeem is volledig aan te passen vanop afstand.

Detectieveld
Via de ingebouwde AI in de camera worden accuraat personen, voertuigen en andere zaken gedetecteerd, zelfs vanop grote afstand. De speeddome camera reageert onmiddellijk en kan voor een ingestelde tijd zelfs de persoon of het object gaan volgen, zonder zelf iets te moeten doen. De beelden kunnen daarnaast ook live doorgestuurd worden naar een meldkamer.

Bekabeling
Het enige wat onze Smarteye nodig heeft, is een voedingskabel. Door de ingebouwde UPS is het voorzien om een stroompanne op te vangen en door de ingebouwde 4G modem blijft het systeem zelfs bij stroompanne bereikbaar en is het in staat om rechtstreeks in verbinding te staan met een alarmcentrale. Het systeem werkt dus volledig onafhankelijk.

Uitbreiding
Het ingebouwde alarmsysteem kan zelfs uitgebreid worden met extra detectiepunten in naburige gebouwen of werfcontainers. Deze ruimtes worden dan eveneens bewaakt door de Smarteye. Zo hebt u zelf invloed op de grootte van het detectieveld.

Contacteer ons voor meer informatie over het huren van onze Smarteye ! Ook bij aankoop kan dergelijk toestel volledig op maat uitgewerkt worden.